Home Jehona 24 Vitrinë Libri

Vitrinë Libri

Marinari i Zemëruar, përshkruan historinë e vërtetë të Xhon Njutonit, një marinari anglez i cili përjetoi një jetë me vuajtje dhe u bë një njeri famëkeq. Mirëpo historia e tij nuk përfundon me kaq. Jeta e Xhonit merr papritmas një kthesë.

Marinari i Zemëruar (137 faqe) është shkruar nga autori Kay Storm. Ai botohet në gjuhën shqipe nga shtypshkronja Vernon Publishing. Kopje të saj mund të merren te libraria e Vëllazërisë Ungjillore Shqiptare (VUSH) në Tiranë.

Previous articleFjalë të Urta të Solomonit
Next articleGrimca

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments