Home Mesazhi 7 Të dhurosh apo jo?

Të dhurosh apo jo?

Nuk u nderua ndonjëherë ai njeri që kishte marrë por ai që kishtë dhënë.
Calvin Coolidge,
presidenti i Amerikës

Vlera e njeriut qendron te ajo cfarë ai kontribuon, jo në aftësinë e tij për të marrë.
Albert Ainshtain,
shkencëtar

Fitoni sa të mundeni, kurseni sa të mundeni, dhuroni sa të mundeni.
John Wesley,
predikues i famshëm anglez

Është e mundur të dhurosh pa pasur dhembshuri, por është e pamundur të jesh i dhembshur dhe të mos dhurosh.
Richard Braunstein,
mjek i njohur për bamirës

Nëse nuk ja dhuron dot një qind të uritur për të ngrënë, të paktën jepu njërit.
Nënë Tereza

Mënyra si jep ka po aq vlerë sa ajo që jep.
Pierre Corneille,
poet francez

Disa dhurojnë kohën e tyre, të tjerë paratë, disa dhurojnë aftësitë e tyre, disa të tjerë dhurojnë gjak. Çështja është se që të gjithë kanë diçka që mund ta  dhurojnë.
Barbara Bush,
ish zonja e parë të Amerikës,
e njohur për vepra bamirësie

Dhuratat jepen për kënaqësinë e dhuruesit, jo për shkak të meritës së atij që i merr.
Carlos Zafón,
shkrimtar spanjol

Previous articleDhuroni!
Next articleArmiku i Krishtlindjes

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments