Home Jehona 22 Shqipëria në “Beijing 2008”

Shqipëria në “Beijing 2008”

Shqipëria do të përfaqësohet nga shtatë sportistë që kanë kapur normat e lojërave olimpike edhe katër të tjerë që do të marrin pjesë në këto lojëra pas ftesës që kanë marrë nga organizatorët.

Kështu, Shqipëria do të përfaqësohet në qitje nga Lindita Kodra, në Mundjen e Lirë nga Said Prizreni, në hedhje çekiçi Dorian Çollaku, në mundje klasike Elis Guri, në peshëngritje Erkand Qerimaj, Gerti Trasha dhe Romela Begaj.

Të shtatë këta sportistë kanë arritur normat olimpike dhe janë kualifikuar automatikisht, ndërkohë që sportistët me ftesë janë Klodiana Shala atletikë, Rovena Marku not, Sindi Hoxha not, dhe Edmond Topalli në sportin e xhudos.

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments