Home Jehona 25 Shkencëtarë që flasin kundër darvinit

Shkencëtarë që flasin kundër darvinit

Ambrose Fleming, dikur president i Shoqatës Britanike për Përparimin e Shkencës, e quajti evolucionin “të pabazë dhe të pabesueshëm”.

Fituesi i çmimit Nobel Robert Millikan pohon: “Gjëja për të cilën të vjen keq është se kemi shkencëtarë që po përpiqen të vërtetojnë evolucionin, të cilin nuk mund ta vërtetojë asnjë shkencëtar”.

Colin Patterson, paleontolog i merituar në Muzeun Britanik të Historisë së Natyrës, bie dakord duke thënë: “Është mjaft e lehtë të sajosh histori se si një formë i dha jetë një tjetre, por histori të tilla nuk janë pjesë e shkencës”.

Previous articleSyri nuk gënjen
Next articleFjale te arta

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments