Home Jehona 25 Përse s’më jep shenjë?

Përse s’më jep shenjë?

Regjisori Woody Allen ka thënë dikur, “Sikur Zoti të më jepte ndonjë shenjë të qartë! Si p.sh. të depozitonte një shumë të madhe në llogari të një banke zviceriane.”

Ai po bënte shaka, por ai po shprehte një qëndrim mjaft të përhapur. Megjithatë Perëndia nuk u përgjigjet sfidave të tilla mendjelehta për të vërtetuar ekzistencën e tij.

Në fakt, nëse njeriu mesatar do të zbulonte $10 milion në llogarinë e tij bankare, në vend që të mendonte për Zotin ai ndoshta do të hamendësonte që ky ishte një gabim kompjuterik ose burokratik.

Jezus Krishti tha: “Ky brez është i lig; ai kërkon një shenjë, por asnjë shenjë nuk do t’i jepet”.

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments