Home Mesazhi 7 Një Natë Kur Ca Barinj Të Thjeshtë

Një Natë Kur Ca Barinj Të Thjeshtë

Një Natë Kur Ca Barinj Të Thjeshtë
Mbi tufat bënin rojë,
Një engjëll u afrua,
dhe lavdia i rrethoi.

Mos kini frikë, tha ai,
Se’u tmerruan shumë ata,
“Një lajm’ të mirë dhe gëzim të madh,
Ju sjell për botën mbarë!”

Për ju u lind një Shpëtimtar,
I shtruar në Betlehem,
Jezusi, Zoti Perëndi tek ju
si foshnjë vjen.

Këtë shenjë unë do t’ju jap:
Ai gjendet në një stallë,
Me rripa stofi të mbështjellë,
Dhe i shtrirë në një grazhd.

Atëherë bashkë me engjëllin
U dukën plot gëzim,
Shumica engjëjsh që e lavdëronin
Perëndinë.

Lavdi në më të lartin qiell,
Dhe paqja qoftë mbi dhe,
Shpëtimi dhe pajtimi sot,
Të gjithë njerëzve!

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments