Home Mesazhi 4 Nick Vujiçiç

Nick Vujiçiç

“Është gënjeshtër të mendosh që ti nuk ke vlerë”

“Dashuria e Zotit është aq reale sa ai të krijoi ty për ta vërtetuar”

“Unë mund të jem i inatosur me Zotin për atë që nuk kam ose mund të jem mirënjohës për atë që kam”

“Nëse të duhet një shok, bëhu shoku i dikujt”

“Mund të gjejmë kollaj defekte te njëri-tjetri. Më pëlqen të kërkoj për ato grimca floriri”.

“E mësova shumë shpejt që është e nevojshme të kërkosh ndihmë. Edhe nëse je me trup të shëndoshë, ka gjëra që nuk i përballon dot vetëm”

“Dashuria nuk shikon çfarë bën apo nuk bën dot ti. Dashuria e vërtetë shikon zemrën”

“Ç’vlerë ka pamja jote e përsosur nëse përbenda je i thyer”

 

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments