Home Jehona 20 Nevoja jonë më e madhe

Nevoja jonë më e madhe

Po të kishte qenë shkolla nevoja jonë më e madhe, Perëndia do të kishte dërguar një arsimtar.

Po të kishte qenë teknologjia nevoja jonë më e madhe, Perëndia do të kishte dërguar një shkencëtar.

Po të kishte qenë paraja nevoja jonë më e madhe, Perëndia do të kishte dërguar një ekonomist.

Po të kishte qenë kënaqësia nevoja jonë më e madhe, Perëndia do të kishte dërguar një zbavitës.

Por nevoja jonë më e madhe ishte falja,

Prandaj Perëndia na dërgoi një Shpëtimtar.

Anonim

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments