Home Jehona 25 Nene Tereza thote...

Nene Tereza thote…

Nënë Tereza tha:

“ . . . vetëm Zoti mund të vendosë jetën dhe vdekjen. Ja përse aborti është një mëkat kaq i tmerrshëm. Ti jo vetëm që vret jetën, por po e vendos veten përpara Perëndisë; megjithatë njerëzit vendosin se kush duhet të jetojë dhe kush duhet të vdesë.

Ata duan ta bëjnë veten Perëndi të plotfuqishëm. Ata duan ta zënë fuqinë e Perëndisë në duart e tyre. Ata duan të thonë, “Unë mund t’ia kaloj pa Zotin. Unë mund të vendos.”

Kjo është gjëja më e keqe që mund të bëjë dora e njeriut.”

Previous articlePyetje provokuese
Next articleJo “përse?”

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments