Home Mesazhi 6 Na rroftë viti 1967!

Na rroftë viti 1967!

Në vend të Perëndisë, Partia
Në vend të Frymës së Shenjtë,
fryma e Revolucionit Komunist
Në vend të adhurimit të hyjnisë,
«Lavdi Marksizëm-Leninizmit»
Në vend të Biblës,
veprat e shumta të Shokut Enver
Në vend të ligjeve të Zotit,
dekretet e Komitetit Qendror
Në vend të klerit,
sekretarët e Partisë
Në vend të besimtarit,
njeriu i ri socialist
Në vend të parajsës,
lumturia socialiste
Në vend të së vërtetës….
Në vend të shpëtimit, humbja
Në vend të dritës, errësirë
Në vend të njeriut të ri,
shpirtra të dërrmuar

Previous articleLufta kundër Zotit: 50 vjet
Next articleReflektim

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments