Home Jehona 22 “Medaljet dhe pasuritë materiale do të veniten, por fjala e Zotit do...

“Medaljet dhe pasuritë materiale do të veniten, por fjala e Zotit do të qëndrojë përjetë”

ATLETI OLIMPIK FLET PËR BESIMIN E TIJ

KARL LUIS Atleti Olimpik, fitues i 22 medaljeve ari, emëruar si atleti më i madh i shekullit XX nga Federata Ndërkombëtare e Atletikës.

Karl Luis mban rekordin botëror për numrin e medaljeve që ka fituar në Lojrat Olimpike. Luis u bashkua me një mori atletësh në një takim mbajtur për të bërë të njohur rëndësinë e besimit të krishterë. Ai tha: “Është inkurajim për mua të jem i rrethuar nga kaq shumë atletë të fortë besimtarë, për të ndarë mesazhin se gjendet diçka më e çmueshme se sa ari.”

KARL LUIS – një rekord i artë

22 medalje ari

9 në lojrat Olimpike

8 në kampionatet botërore

2 në lojrat mbaramerikane

2 në lojrat Goodwill

1 ne kupën e botës

Previous articleMEDITIM Gara
Next articleLangeri ylli Evropian i Golfit

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments