Home Jehona 22 LOJËRAT OLIMPIKE MBËRRIJNË NË KINË

LOJËRAT OLIMPIKE MBËRRIJNË NË KINË

Me mijëra atletë hyjnë në konkurencë në “Beijing 2008”

Për herë të parë në historinë e tyre lojërat olimpike zhvillohen në shtetin kinez. Duke filluar nga data 8 gusht, rreth 10.500 atletë do të garojnë kundër njeri tjetrit në këtë ngjarje të madhe sportive. Gjithsej, do të ketë 302 konkurse të ndryshme sportive dhe vetëm 302 fitues të medaljeve të arta.

Lojërat olimpike të sotme nuk është vetëm një ngjarje e madhe sportive, por edhe përbën një përpjekje për të përhapur ideale fisnike siç është paqja dhe vëllazëria midis kombeve.

Most Popular

8 MËNYRA QË KEQPËRDORET EMRI I ZOTIT

Emri ka rëndësi. Edhe pse në kohët moderne nuk ka shumë formalitete në marrëdhëniet midis njerëzve, prapë se prapë, emri ka rëndësi....

TË LUMTË DORA E VOGËL

Shpresojmë t’i shikojmë fëmijët së shpejti të ulur në bangat e shkollave, dhe ata nxënës që hyjnë në klasën e parë të...

EPO, SI TË DUASH

Nuk jam racional, sepse besoj në ekzistencën e botës frymërore.Jam naiv, sepse besoj se ia vlen t'u bësh të mira të tjerëve.Kam...

SHËN SOFIA

Dy fjalë. Një fjalë drejtuar atyre që do të shkojnë të falen te Hagia Sofia ditën e premte. Edhe një tjetër...

Recent Comments