Home Jehona 21 LIGJI I ZOTIT

LIGJI I ZOTIT

Si duhet të veprosh:

Nderojini babanë dhe nënën tuaj.

Mos vrisni.

Mos bëni tradhti bashkëshortore.

Mos vidhni.

Mos bëni dëshmi të rreme.

Mos lakmoni pronën e tjetrit.

(Libri i Eksodit kap. 30)

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments