Home Jehona 27 LIGJI I ZOTIT

LIGJI I ZOTIT

10 Udhërimet e Perëndisë

1.Adhuroni vetëm Zotin

2.Mos përdorni idhuj

3.Mos përdorni kot emrin e Zotit

4.Respektoni ditën e pushimit

5.Nderojini babanë dhe nënën tuaj

6.Mos vrisni

7.Mos bëni tradhti bashkëshortore

8.Mos vidhni

9.Mos bëni dëshmi të rreme

10.Mos lakmoni pronën e tjetrit

Sipas Biblës, te Eksodi kap. 20

Previous articleRUHU!
Next articleRruga e Shtegtarit

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments