Home Mesazhi 9 I ringjallur!

I ringjallur!

Provat e ringjalljes janë të forta: varri bosh, shfaqjet e tij të shumta pas ringjalljes, transformimi i besimtarëve të tij nga njerëz të thyer në besimtarë sypatrembur, si dhe vërtetësia e Biblës.

Tomas Arnold, Profesor i Historisë në Oksford, tha: “Nuk di ndonjë fakt tjetër në historinë e njerëzimit për të cilin kemi prova kaq të qarta dhe kaq të plota, sesa shenja e madhe që Perëndia na ka dhënë se Krishti vdiq dhe u ngrit prej së vdekurish”.

Prandaj nuk e teprojmë kur themi se ringjallja e Krishtit është po aq e sigurt sa mund të jetë çdo fakt i historisë.

Nëse ka ndonjë gjë në të cilën mund të besojmë me siguri të plotë, është fakti se Jezu Krishti vdiq, u varros, u ringjall dhe sot jeton!

Previous articleVjersha e Gjergj Qiriazit
Next articlePelegrinazh

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments