Friday, September 24, 2021

AEM-Misioni Ungjillor

E vërteta do t'ju bëjë të lirë!

FROM THE HEART
SERMONS

BIG BROTHER-i BËN GOL

Ranë në kurth me mijëra njerëz që ushtronin aktivitete kriminale duke përdor një aplikacion për komunikim të fshehtë që ishte shpikur nga vetë FBI-ja. Loja...

NGJANKEMI SHUMË!

“Asnjë dallim thelbësor nuk i ndan njerëzit nga kafshët e tjera” thoshte kryeartikulli për evolucionin në revistën e famshme TIME. Sa më shumë mendova...

VARRI BOSH

Zbardhi agimi! Gratë që kishin qenë pjesë e rrethit të Jezusit shkojnë te varri-shpellë (aty ku ishte vënë trupi i tij) mirëpo, kur arrijnë aty, gurin e madh e gjejnë të rrokullisur nga hyrja e varrit dhe kur shikojnë brenda, në vend që të gjejnë trupin, atyre u del para engjëlli i Zotit që i drejtohet me...

UPCOMING
EVENTS

BIG BROTHER-i BËN GOL

Ranë në kurth me mijëra njerëz që ushtronin aktivitete kriminale duke përdor një aplikacion për komunikim të fshehtë që ishte shpikur nga vetë FBI-ja. Loja...

LATEST EPISODES
PODCAST

BIG BROTHER-i BËN GOL

Ranë në kurth me mijëra njerëz që ushtronin aktivitete kriminale duke përdor një aplikacion për komunikim të fshehtë që ishte shpikur nga vetë FBI-ja. Loja...

NGJANKEMI SHUMË!

“Asnjë dallim thelbësor nuk i ndan njerëzit nga kafshët e tjera” thoshte kryeartikulli për evolucionin në revistën e famshme TIME. Sa më shumë mendova...

VARRI BOSH

Zbardhi agimi! Gratë që kishin qenë pjesë e rrethit të Jezusit shkojnë te varri-shpellë (aty ku ishte vënë trupi i tij) mirëpo, kur arrijnë aty, gurin e madh e gjejnë të rrokullisur nga hyrja e varrit dhe kur shikojnë brenda, në vend që të gjejnë trupin, atyre u del para engjëlli i Zotit që i drejtohet me...

LATEST ARTICLES

Ndërsa vijnë Krishtlindjet…

Sa herë vijnë Krishtlindjet, me vete sjellin një atmosferë të vecantë feste për këdo. Të gjithë dëshirojmë që këtë atmosferë ta jetojmë me njerëzit tanë të dashur, të afërmit,...

Pema e Vitit të Ri apo e Krishtlindjes?

Një nga traditat më të pëlqyera lidhur me festat e fundvitit është vendosje e një pemë halore brenda shtëpisë. Ceremonia e zbukurimit të pemës në një familje ngjall ndjenjën...

artikull 1

God 1. The unity of the Godhead and the divine co-equality of the Father, the Son, and the Holy Spirit; the sovereignty of God in creation, providence, and redemption. 2. The...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Keep in touch

27,716FollowersFollow
2,954FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts

Kategoritë