Monday, March 4, 2024

AEM-Misioni Ungjillor

E vërteta do t'ju bëjë të lirë!

FROM THE HEART
SERMONS

FJALA E FUNDIT

Qindra drejtues shtetesh u mblodhën dje për t’i bërë nderimet e fundit Mbretëreshës Elizabeta II, duke marrë pjesë në ceremoninë kishtare para varrimit të...

KAMPIONI I BOTËS, ARMIKU I VETVETES

“Ka 7 miliard njerëz në botë, e vetëm një kampion të peshës së rëndë dhe unë jam ai!” pohon TYSON FURY, kampioni i botës. Fury,...

KRISHTLINDJA: SHPRESË, PAQE, GËZIM!

Në Shqipëri, si në të gjithë Europën, festa e Krishtlindjes ecën dorë për dorë me festën e ndërrimit të viteve. Pemët zbukuruese i gjen...

UPCOMING
EVENTS

FJALA E FUNDIT

Qindra drejtues shtetesh u mblodhën dje për t’i bërë nderimet e fundit Mbretëreshës Elizabeta II, duke marrë pjesë në ceremoninë kishtare para varrimit të...

LATEST EPISODES
PODCAST

FJALA E FUNDIT

Qindra drejtues shtetesh u mblodhën dje për t’i bërë nderimet e fundit Mbretëreshës Elizabeta II, duke marrë pjesë në ceremoninë kishtare para varrimit të...

KAMPIONI I BOTËS, ARMIKU I VETVETES

“Ka 7 miliard njerëz në botë, e vetëm një kampion të peshës së rëndë dhe unë jam ai!” pohon TYSON FURY, kampioni i botës. Fury,...

KRISHTLINDJA: SHPRESË, PAQE, GËZIM!

Në Shqipëri, si në të gjithë Europën, festa e Krishtlindjes ecën dorë për dorë me festën e ndërrimit të viteve. Pemët zbukuruese i gjen...

LATEST ARTICLES

FJALA E FUNDIT

Qindra drejtues shtetesh u mblodhën dje për t’i bërë nderimet e fundit Mbretëreshës Elizabeta II, duke marrë pjesë në ceremoninë kishtare para varrimit të saj. Ndërsa arkivoli u rrinte...

KAMPIONI I BOTËS, ARMIKU I VETVETES

“Ka 7 miliard njerëz në botë, e vetëm një kampion të peshës së rëndë dhe unë jam ai!” pohon TYSON FURY, kampioni i botës. Fury, me një karrierë mbreslënëse që...

KRISHTLINDJA: SHPRESË, PAQE, GËZIM!

Në Shqipëri, si në të gjithë Europën, festa e Krishtlindjes ecën dorë për dorë me festën e ndërrimit të viteve. Pemët zbukuruese i gjen gjithandej, bashkë me dritat, zilet,...

BIG BROTHER-i BËN GOL

Ranë në kurth me mijëra njerëz që ushtronin aktivitete kriminale duke përdor një aplikacion për komunikim të fshehtë që ishte shpikur nga vetë FBI-ja. Loja filloi në Australi, ku agjentë...

NGJANKEMI SHUMË!

“Asnjë dallim thelbësor nuk i ndan njerëzit nga kafshët e tjera” thoshte kryeartikulli për evolucionin në revistën e famshme TIME. Sa më shumë mendova për këtë deklaratë përgjithësuese, aq...

VARRI BOSH

Zbardhi agimi! Gratë që kishin qenë pjesë e rrethit të Jezusit shkojnë te varri-shpellë (aty ku ishte vënë trupi i tij) mirëpo, kur arrijnë aty, gurin e madh e gjejnë të rrokullisur nga hyrja e varrit dhe kur shikojnë brenda, në vend që të gjejnë trupin, atyre u del para engjëlli i Zotit që i drejtohet me këto fjalë, “Pse e kërkoni...

PASHKËT: SHPRESA TE ZOTI

Shpresa është një forcë e madhe. Mund të jetë e padukshme, por është e pamohueshme. Ka njerëz që mendojnë që shpresa është dicka iluzive. Por përvoja na tregon që...

Keep in touch

27,716FollowersFollow
3,913FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts

Kategoritë