Home Jehona 24 Fjalë të Urta të Solomonit

Fjalë të Urta të Solomonit

*Ai që përqesh të varfërin fyen atë që e ka krijuar, ai që kënaqet me fatkeqësinë e tjetrit nuk do të mbetet pa u ndëshkuar. 17:5

*Një qortim depërton më thellë te njeriu me mend se sa njëqind goditje te budallai. 17.10

*Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë, dhe ai nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket. 22.6

*Poçja është për argjendin dhe furra për arin, kështu njeriu provohet nga lëvdata që merr. 27.21

*Ka një rrugë që njeriut i duket e drejtë, por në fund ajo të nxjerr në udhët e vdekjes. 16:25

*Buka e nxjerrë me hile është e ëmbël për njeriun, por pastaj goja e tij do të mbushet me zaje. 20.17

Marrë nga Bibla, tek Fjalët e Urta

Previous articleCila kishë të shpëton?
Next articleVitrinë Libri

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments