Home Jehona 21 Fjalë të arta

Fjalë të arta

Unë jam Perëndia dhe s’ka asnjë tjetër; jam Perëndia dhe askush nuk më ngjet mua, që shpall fundin në fillim, dhe shumë kohë më parë gjerat që ende nuk janë bërë. Isaia kap.46

Mos u mburr me ditën e nesërme, sepse nuk di atë që mund të sjellë një ditë. Fjalët e Urta kap.27

Kujtoni krijuesin tend në ditët e rinisë. Predikuesi kap.12

Besnike janë plagët e një shoku, dhe të rreme të puthurat e një armiku. Fjalët e Urta kap.27

Krenaria e zemrës sate të ka mashtruar. Abdia kap.1

Le të mos lodhemi duke bërë të mirën; sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet. Galatasve kap.6

Do të kenë të mirën ata që kanë frikë nga Perëndia. Fjalët e Urta kap.8

Most Popular

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

Recent Comments