HomeJehona 21Çfarë kuptimi ka Pashka për ju?

Çfarë kuptimi ka Pashka për ju?

Besimtarë të ndryshëm japin mendimin e tyre:

Pashka ka kuptim të rëndësishëm për të krishterët në të gjithë botën. Ajo përfaqëson kuptimin e vërtetë të Krishterimit. Roberti

Shumë njerëz dhe në fakt edhe vetë natyra festojnë ripërtëritjen përmes pranverës dhe unë jam e gëzuar që e festojmë Pashkën në këtë kohë se Krishti ishte përmbushje e krijimit të Perëndisë. Ana

Pashka është një kohë kur mendoj seriozisht se përse jetoj sot, përse kam shpresë pavarësisht nga rrëmuja që gjendet në këtë botë dhe se çfarë duhet të jetë vërtetë e rëndësishme në jetën time. Vuajtja, vdekja dhe ringjallja e Krishtit më kujtojnë se Perëndia është Perëndi i dashurisë. Mira

Si besimtar, Pashka për mua ka kuptimin se nuk mund të kem frikë nga vdekja, sepse e di se Jezus Krishti e ka mundur vdekjen dhe është ngritur përsëri. Adriani

Dikush mund të zgjedhë ta shohë atë si një përrallë. Por është një fakt historik se një njeri të mirë e tallën dhe e keqtrajtuan. E megjithatë ai predikoi për faljen dhe shpresën kur e kryqëzuan në kryq. Këtë kuptim ka Pashka për mua. Maria

Pashka është më shumë se vezë prej çokollate. Është një kohë për të kujtuar se Jezusi vdiq dhe u ngrit prej së vdekurish. Bledari

Pashka për mua do të thotë të kujtoj se Jezus Krishti dha jetën e tij për mua në mënyrë që unë të pranohem prej Perëndisë. Nuk e di se si do të jetoja pa shpresën që jep ai. Aliu

Vdekja dhe ringjallja e Krishtit ndërtojnë të vetmen shpresë për njerëzimin . . . mundësia jonë e vetme në një marrëdhënie me Perëndinë dhe i vetmi shteg për në jetën e përjetshme. A mund të ketë diçka më të rëndësishme se kjo? Fatosi

Most Popular

Recent Comments