Home Mesazhi 9

Mesazhi 9

GRIMCA

“S’ka Zot!” “S’ka Zot!” tha Volteri i famshëm. Ndonëse ai ishte shumë i njohur për sarkazmat e tij të forta kundër besimit, ndoshta...

Pelegrinazh

Cili është vendi më i shenjtë në botë? Organizohen pelegrinazhe në vende që konsiderohen si të shenjta, sidomos në kohën e festave...

I ringjallur!

Provat e ringjalljes janë të forta: varri bosh, shfaqjet e tij të shumta pas ringjalljes, transformimi i besimtarëve të tij nga njerëz të...

Vjersha e Gjergj Qiriazit

Gjergj Qiriazi ka qenë një nga figurat kryesore të rilindjes kombëtare, që dha kontribut të pallogaritshëm në ringjalljen e gjuhës së shkruar shqipe...

Kryqi i Pashkës

Kryqi është një nga shenjat më të njohura në botë. Edhe pse për turmën kryqi është kthyer në një simbol të modës, dhe...

Gëzuar PASHKËN

Kishat në gjithë Shqipërinë i hapin dyert e tyre për festën e madhe të pashkës. Disa prej këtyre kishave udhëhiqen nga predikues shqiptarë...

Most Read