Home Mesazhi 8

Mesazhi 8

Lëvizja e duhu

Mjeshtri i shahut mendon se jeta nuk është rastësi Wezli (Wesley So) është me origjinë nga Filipinet dhe është rritur në një midis...

Ylli i Bolivudit që lindi në Krishtlindje

Nandita Morarji, e njohur më mirë me emrin Nagma, ka qënë një nga aktoret më të sukseshme të Bolivudit duke realizuar me dhjetra...

FJALË TË ARTA

Thënie origjinale të Krishtit Kush nga ju është pa mëkat, le ta hedhë i pari gurin. Po të doni vetëm ata që...

BËJ SIÇ THEM UNË POR MOS BËJ SIÇ BËJ UNË!

Përse ka kaq shumë hipokrizi në botën e fesë? Nëse etikohet hipokrit, çdo njeri që vepron ndryshe nga fjalët që thotë, ose...

KUSH ËSHTË I KRISHTERË?

Kush është i krishterë? Ai që është pagëzuar apo ai që është larguar nga mëkati? Kush është i krishterë? Ai që mban një...

KUNDËR ZOTIT?

Përse e doni të keqen? Përse nuk kërkoni të mirën? Në vend të dritës, përse zgjedh errësirën? Përse largohesh nga Zoti dhe zgjedh...

Pema e Vitit të Ri apo e Krishtlindjes?

Një nga traditat më të pëlqyera lidhur me festat e fundvitit është vendosja e një pemë dekorative brenda shtëpisë. Ceremonia e zbukurimit të...

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri!

Këto festa kanë si motiv kryesor afrimim e njerëzve me njeri-tjetrin si dhe forcimin e lidhjeve familjare e shoqërore. A nuk ndiejmë në...

Most Read