Home Mesazhi 5

Mesazhi 5

Përse ka kaq shumë kisha të ndryshme?

Sigurisht që ke dëgjuar për kishat orthodokse, katolike dhe protestante. A ke dëgjuar për kishën luterane, për kishat baptiste, dhe për kishat pentakostale? Por...

5 Pyetje për dëshmitarët e Jehovait

1. Pse besoni që duhet ta quajmë Perëndinë "Jehova"?   As Jezus Krishti, as apostujt e tij, nuk na mësuan ta quajmë Perëndinë “Jehova”....

Mesazhi i Pashkës

Festa e Pashkës përcjell një mesazh dhe vlera për të cilat kemi shumë nevojë. Bëhet fjalë për vlerat e faljes, të dashurisë dhe të...

Pashkët sipas Ungjillit

Kur arritën në vendin që quhet “Kafka”, aty e kryqëzuan Jezusin dhe keqbërësit, njërin në të djathtë dhe tjetrin në të majtë. Dhe populli...

Ç’është Pashka?

Pashka është festa që na kujton dy veprat e medha të Jezus Krishtit. E para, vdekja e tij për mëkatet e popullit të tij...

Most Read

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...