Home Mesazhi 4

Mesazhi 4

25 Dhjetor

 Zbulimet e fundit për origjinën e datës së festës Besimtarët janë të qartë që lindi Jezusi në Betlehem, por datën 25 dhjetor e shikojnë më...

Shkurt

Gëzuar Krishtlindjet apo Krishtlindjen? "Krishtlindjet" në shumës është fjala e saktë dhe nuk duhet menduar se ka dy krishtlindje (mëgjithëse jo të gjitha vendet e...

E veçanta e Krishtit

Budizmi mbështetet në mësimet e Budës, islamizmi në mësimet e Muhamedit, konfucianizmi në mësimet e Konfucit, marksizmi në mësimet e Marksit. Ndërkohë, krishtërimi nuk...

Zëri i Krishtlindjes

Zëri i qiellit vjen te ne në kohën e Krishtlindjes. Perëndia nuk është larg, ai është afër dhe na flet. Çdo vit në fund...

Tradita që na bashkojnë

Festat e fundvitit janë një shans i shkëlqyer për të forcuar lidhjet familjare. Koha e investuar së bashku mund të japë fryte madje në...

Mbarësi për Vitin e Ri!

NJË FILLIM I MBARË Çfarë do të bësh që të sigurosh që ky vit të ketë një fillim të mirë? Edhe psë Viti i Ri...

Most Read

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...