Home Mesazhi 1

Mesazhi 1

Fjala juaj e fundit

Cilat do të jenë fjalët e tua të fundit? A do të mallkosh dhe të flasësh për gjëra që nuk kanë vlerë? A do...

Fjalët e fundit

Fjalët që thotë një njeri në çastin para se të vdesë, mund të kenë një rëndësi të madhe. Sa më të rëndësishme duhet të...

Dy Pashkë?

Me qindra miliona njerëz marrin pjesë në festën e Pashkës nëpër botë. Por ndodh shpesh që të festohet Pashka në dy data të ndryshme. ...

Festa 2000 Vjeçare

Pashkët janë festuar në Shqipëri për 20 shekuj Krishtërimi është feja më e vjetër në Shqipëri që ekziston sot. Rrënojat e kishave në mbarë vendin...

Ai është gjallë!

Vdekja është armiku ynë më i madh dhe i ka mundur të gjithë njerëzit përveç Krishtit. Asnjë nuk është aq i zgjuar sa t’ia...

artikull 1

God 1. The unity of the Godhead and the divine co-equality of the Father, the Son, and the Holy Spirit; the sovereignty of God in...

Most Read

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...