Home Jehona 33

Jehona 33

Mendimtari Anglez i përkushtohet Shqipërisë

Dr. Gjon Blançard (John Blanchard) është një autor i njohur në rang ndërkombëtar, ungjilltar dhe folës i kërkuar. Rreth tetëmbë­ dhjetë milionë kopje të...

PËRSE KRYQI?

Për shekuj me rradhë simbolet janë përdo­rur si një mjet identifikimi. Për më shumë se 2000 vjet, Krishterimi ka patur një simbol i cili...

Historia e Pashkës sipas Ungjillit

Kur arritën në vendin që quhet “Kafka”, aty e kryqëzuan Jezusin dhe keqbërësit, njërin në të djathtë dhe tjetri në të majtë. Dhe populli...

Jeta Familjare

Shtëpia është klasa bazë e jetës. Ajo që mësohet në shtëpi, kontribuon së tepërmi në drejtimin e jetës sonë. Fakti është se, sado të...

Beso, por mos beso shumë

Ekziston një mentalitet, që ndoshta vjen nga e kaluara, që thotë “mos u merr shumë me fenë” ose “beso, por mos beso shumë”. Dhe...

Pashka

Festa më e vjetër në Shqipëri E dimë që besimi i krishterë ka hyrë shpejt në Shqipëri. I pari që predikoi ungjillin në këto troje...

Gëzuar Pashkët!

Ver’ o e bukura verë, që na vjen nga i madhi Zot Me mirësi, me bukuri, me gas të madh, me duar plot Naim Frashëri Gjith’ Gëzim Të Adhurojmë...

Most Read

NUK TË GËNJEN SYRI

S’të gënjen syri, jo Brenda pak sekondash syri thith gjithë ato imazhe. Si të jesh duke ecur në krah...

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...