Home Jehona 28

Jehona 28

Fat i keq…i lojërave të fatit

Na ishte një herë . . . Një herë i thanë mbretit: “Yt bir po merret me dashuriçka dhe po prish një pjesë të...

Si mund të çlirohem?

Ne e kemi të pamundur ta bëjmë këtë gjë në fuqinë tonë. Jemi të gjithë të dobët. Ne jemi të gjithë njerëz mëkatarë dhe gjithnjë...

10 PASOJAT E KUMARIT

1. Kumari të bën dembel Shumë prej tyre që luajnë kumar varin shpresat e tyre te fati. Ata që ndjekin fatin nuk e kanë...

FJALË TË ARTA Urtësia e Biblës për Sot

Kush punon tokën e tij do të ketë bukë me bollëk, por kush jepet pas kotësive do të ketë varfëri të madhe. Njeriu besnik do...

10 Simptomat e Sëmundjes

A je i tërhequr vazhdimisht nga lojërat e fatit apo llotaritë? A mërzitesh ose inatosesh kur të ndërpritet loja? A ke nevojë të luash me shuma...

5 ARSYE PËRSE BOTA NUK DO TË PËRMBYSET NË 2012

Agjencitë hapësinore (si NASA) nuk kanë vëzhguar asnjë fenomen që rrezikon tokën. Deklarimet e tyre për shtyp kanë qenë të përsëritura dhe ata sfidojnë...

Apokalipsi 2012?

Disa nga parashikimet që dështuan Paniku i mijëvjeçarit Nostradamusi, i ashtuquajturi parashikuesi i famshëm kishte thënë se korriku i vitit 1999 do të ishte data...

Most Read

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...