Home Jehona 27

Jehona 27

LIGJI I ZOTIT

10 Udhërimet e Perëndisë 1.Adhuroni vetëm Zotin 2.Mos përdorni idhuj 3.Mos përdorni kot emrin e Zotit 4.Respektoni ditën e pushimit 5.Nderojini babanë dhe nënën tuaj 6.Mos vrisni 7.Mos bëni tradhti...

RUHU!

5 TË VËRTETA PËR MËKATIN Mëkati është joshës Mëkati duket shumë i këndshëm por në të vërtetë ai është mizor dhe i dëmshëm. Mëkati...

“Duaje armikun tënd”

I biri i themeluesit të Hamasit i kthen shpinën dhunës Biri i udhëheqësit të Hamasit, Sheik Hasan Jusef i ka kthyer shpinën ideologjisë ekstremiste të...

Heshtje e gjatë – një shëmbëlltyrë

Në fund të kohës, miliarda njerëz ishin shpërndarë mbi një pllajë të stërmadhe përpara fronit të Perëndisë. Shumica rrinin kruspull për shkak të dritës...

5 PYETJE PËR DËSHMITARËT E JEHOVAIT

1. Pse besoni që duhet ta quajmë Perëndinë “Jehova”? As Jezu Krishti, as apostujt e tij, nuk na mësojnë ta quajmë Perëndinë “Jehova”. Mos...

Përse ka kaq shumë kisha të ndryshme?

Sigurisht që ke dëgjuar për kishat orthodokse, katolike dhe protestante. A ke dëgjuar për kishën luterane, për kishat baptiste, dhe për kishat pentekostale? Por...

Kryqi, simboli i paqes

Cili është kuptimi i vërtetë i kryqit? Kryqi është simboli më i zakonshëm i krishterimit. Është ky simbol që na kujton kryqëzimin e Jezus Krishtit....

U tallën me Zotin

Tërë ata që më shohin më përqeshin, zgjatin buzën dhe tundin kokën. Psalmi 22:7 Tallja ishte një përbërës i madh në brengën e Zotit tonë....

Gëzuar Pashkët!

Pse e kërkoni të gjallin midis të vdekurve? Ai nuk është këtu, por është ringjallur! Si vjet data e Pashkës është njësoj për të gjitha...

Most Read

8 MËNYRA QË KEQPËRDORET EMRI I ZOTIT

Emri ka rëndësi. Edhe pse në kohët moderne nuk ka shumë formalitete në marrëdhëniet midis njerëzve, prapë se prapë, emri ka rëndësi....

TË LUMTË DORA E VOGËL

Shpresojmë t’i shikojmë fëmijët së shpejti të ulur në bangat e shkollave, dhe ata nxënës që hyjnë në klasën e parë të...

EPO, SI TË DUASH

Nuk jam racional, sepse besoj në ekzistencën e botës frymërore.Jam naiv, sepse besoj se ia vlen t'u bësh të mira të tjerëve.Kam...

SHËN SOFIA

Dy fjalë. Një fjalë drejtuar atyre që do të shkojnë të falen te Hagia Sofia ditën e premte. Edhe një tjetër...