Home Jehona 22

Jehona 22

DUKE SYNUAR MEDALJEN E ARTË

Brajan Klei fitoi një medalje të argjendtë në Lojrat Olimpike të 2004-ës dhe tani kërkon të fitojë të artën në Beijing. Ai ka bërë...

Langeri ylli Evropian i Golfit

Langer u lind afër Augsburgut në Bavari të Gjermanisë. Ai u bë profesionist më 1976 dhe ka fituar shumë ndeshje në Evropë dhe Shtetet...

“Medaljet dhe pasuritë materiale do të veniten, por fjala e Zotit do të qëndrojë përjetë”

ATLETI OLIMPIK FLET PËR BESIMIN E TIJ KARL LUIS Atleti Olimpik, fitues i 22 medaljeve ari, emëruar si atleti më i madh i shekullit XX...

MEDITIM Gara

“A nuk e dini se ata që vrapojnë në stadium, vërtet vrapojnë të gjithë, por vetëm një e fiton çmimin? Vraponi në mënyrë që...

Shqipëria në “Beijing 2008”

Shqipëria do të përfaqësohet nga shtatë sportistë që kanë kapur normat e lojërave olimpike edhe katër të tjerë që do të marrin pjesë në...

Dëshmia e atletëve në vendin ateist

Pavarësisht nga pohimet e bëra nga qeveria komuniste kineze se nuk do të tolerojë nxitjen e fesë gjatë Lojrave Olimpike të vitit 2008, shumë...

LOJËRAT OLIMPIKE MBËRRIJNË NË KINË

Me mijëra atletë hyjnë në konkurencë në “Beijing 2008” Për herë të parë në historinë e tyre lojërat olimpike zhvillohen në shtetin kinez. Duke filluar...

Flamuri Olimpik

Flamuri i njohur olimpik u prezantua nga Pierre de Coubertin në konferencën e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar më 1914-ën dhe u valvit për herë të...

Lojrat e para Olimpike

Lojrat e para Olimpike të njohura gjithashtu edhe si “Olimpiadë” filluan në Greqi në vitin 776 P.K. dhe u zhvilluan në Olimpian e lashtë....

Most Read

8 MËNYRA QË KEQPËRDORET EMRI I ZOTIT

Emri ka rëndësi. Edhe pse në kohët moderne nuk ka shumë formalitete në marrëdhëniet midis njerëzve, prapë se prapë, emri ka rëndësi....

TË LUMTË DORA E VOGËL

Shpresojmë t’i shikojmë fëmijët së shpejti të ulur në bangat e shkollave, dhe ata nxënës që hyjnë në klasën e parë të...

EPO, SI TË DUASH

Nuk jam racional, sepse besoj në ekzistencën e botës frymërore.Jam naiv, sepse besoj se ia vlen t'u bësh të mira të tjerëve.Kam...

SHËN SOFIA

Dy fjalë. Një fjalë drejtuar atyre që do të shkojnë të falen te Hagia Sofia ditën e premte. Edhe një tjetër...