Home Jehona 20

Jehona 20

Në fillim ishte Fjala…

Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi. Ai (fjala) ishte në fillim me Perëndinë. Të gjitha gjërat u...

E veçanta e Krishtit

Budizmi mbështetet në mësimet e Budës, islamizmi në mësimet e Muhamedit, konfucianizmi në mësimet e Konfucit, marksizmi në mësimet e Marksit. Ndërkohë, krishterimi nuk...

“Merry Christmas and a Happy New Year”

Historia e kartolinave për festat e fundvitit Kartolinat e krishtlindjes janë përdorur për herë të parë në Angli para 150 vjetësh. Shkak për këto kartolina...

Sikur Jezusi të mos kishte lindur

Sikur Jezusi të mos kishte lindur, bota sot do të ishte një vend krejt i ndryshëm. Mjekësia e sotme u themelua nga ndjekësit e...

Nevoja jonë më e madhe

Po të kishte qenë shkolla nevoja jonë më e madhe, Perëndia do të kishte dërguar një arsimtar. Po të kishte qenë teknologjia nevoja jonë më...

Most Read