Mesazhi i Pashkës

Festa e Pashkës përcjell një mesazh dhe vlera për të cilat kemi shumë nevojë. Bëhet fjalë për vlerat e faljes, të dashurisë dhe të...

Pashkët sipas Ungjillit

Kur arritën në vendin që quhet “Kafka”, aty e kryqëzuan Jezusin dhe keqbërësit, njërin në të djathtë dhe tjetrin në të majtë. Dhe populli...

Ç’është Pashka?

Pashka është festa që na kujton dy veprat e medha të Jezus Krishtit. E para, vdekja e tij për mëkatet e popullit të tij...