Supriza e Krishtlindjes

surprizaekrishtlindjesLufta e një doktori me ndërgjegjen e tij

Po merrja pjesë në darkën spitalore me rastin e krishtlindjeve, një rast ky që i ngjante një feste madhështore në kishë… Një dritë e madhe blu, në fund të dhomës u ndez shumë ngadalë, duke mbuluar pemën e Krishtlindjes, dalëngadalë me nje shkëlqim që sa vinte bëhej gjithnjë e më i çelët, derisa gati u ndez flakë çdo stoli. Continue reading “Supriza e Krishtlindjes”

Krishtlindje në dy fjalë

Gerard_van_Honthorst_pic“Përshkruani krishtlindjen me dy fjalë”. Kjo ishte sfida që u bëhej klientëve të një supermarketi ndërsa xhirohej një reklamë televizive. “Shumë ushqim”, thotë një sportist i njohur. “Filma të rinj”, thotë një aktore e njohur. Sugjerimet e tjera ishin: “Çorape të mbushura”, “Dhurata të bukura” dhe pas këtyre vjen e pashmangshmja: “Supermarketi X!”. Continue reading “Krishtlindje në dy fjalë”