“S’KA PERENDI TA MBYSE KETE ANIJE”

95 vjet pas mbytjes së Titanikut, ne pyesim: A ka ndonjë mësim për ne?                      ...

Copëza

Vdekja e Stalinit Sipas Svetlanës, ndërsa lëngonte për vdekja në shtrat, i sfilitur prej halucinacioneve tmerruese, Stalin papritmas u ngrit dhe rrinte ulur në shtrat,...

Çfarë është Krishtërimi?

Krishtërimi është një fe e bazuar në mësimet dhe mrekullitë e Jezusit. Fjala “krisht” do të thotë i vajosuri. Jezusi është i vajosuri nga...

Vitrinë Libri

“A Mund Të Jetojë Njeriu Pa Perëndinë” Ravi Zakarias shtron në këtë libër pyetjen më të madhe të kohës sonë: “A mund të jetojë njeriu...

– SHKURT –

Rrugë pa kryer Dëshpërimi kthehet për të më tunduar.... Bota duket e shëmtuar, e keqe, dhe pa shpresë. Ja, kjo është britma e dëshpërimit e...

“Jam Ateist!”

Një student i ri dhe i shkathët më mbërtheu dhe me bindje dhe me pasion më foli për çështjet e filozofisë dhe të fesë...

“Kam frikë se mos më diktojnë”

Letër nga e kaluara na shkruan një gjimnaziste Viti 1967. Jam një nxënëse në shkollën e mesme, Naim Frashëri, në Durrës. u bënë disa javë...

Zëri i 67-ës

Nga shtypi shqiptar për luftën kundër fesë Qëndrimi armiqësor i pushtetit ndaj fesë arriti kulmin në vitin 1967. Pikërisht, në këtë periudhë institucionet fetare u...

1967-2007

Para 40 vjetësh Shqipëria u shpall “shteti i parë ateist në botë” Kanë kaluar 40 vjet nga viti i kobshëm 1967, kur Shqipëria u shpall...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!