Autor

304 POSTS0 COMMENTS

Krishtlindjet 1914

Letra e dërguar familjes së tij nga Scrutton-i, një ushtar anglez që shërbente me regjimentin Essex Nga llogoret tona: ““Mirëmëngjesi Fritz ” (S’mori përgjigje).“MIRËMËNGJESI...

Këpucari Papa Panov

Një histori e shkruar nga Leo Tolstoi Ishte prag Krishtlindjesh dhe dritat kishin filluar të ndizeshin në dyqanet dhe shtëpitë e fshatit, sepse dita e...

5 Kritika Ndaj Besimit

Unë kam qenë dikur ateist dhe vendosa të vërtetoja që krishtërimi nuk ishte i vërtetë. Por gjatë shqyrtimit që bëra, zbulova prova shumë të...

Përse unë shkoj në kishë

Janë hapur me qindra kisha në Shqipëri gjatë njëzet e ca vjetëve që kur ra sistemi ateist. Disa prej këtyre kishave drejtohen nga predikues...

TOP AUTHORS

304 POSTS0 COMMENTS
30 POSTS0 COMMENTS
2 POSTS0 COMMENTS

Most Read