HomeJehona 285 ARSYE PËRSE BOTA NUK DO TË PËRMBYSET NË 2012

5 ARSYE PËRSE BOTA NUK DO TË PËRMBYSET NË 2012

Agjencitë hapësinore (si NASA) nuk kanë vëzhguar asnjë fenomen që rrezikon tokën. Deklarimet e tyre për shtyp kanë qenë të përsëritura dhe ata sfidojnë parashikuesit e katastrofës të paraqesin qoftë edhe një provë të vetme për pretendimet e tyre tronditëse.

Arkeologët më të kualifikuar e përgë- njeshtrojnë që ka profeci për vitin 2012 prej kulturës Maja. Mendimet e tyre kanë qenë të botuara publikisht dhe janë të argumentura mbi baza të forta arkeologjike. Ata konkludojnë që mbyllja e ciklit të kalendarit Maja nuk ka asnjë domethënie të veçantë.

Kultura Maja nuk ka zbuluar sekrete që ne nuk e dimë. Kultura Maja ishte e përparuar në kohën e saj por është e prapambetur në krahasim me shkencën e sotme. Pastaj, po të ishin ata aq të zgjuar, përse u venit kultura e tyre?

Krishti ka thënë, tekstualisht, që mbarimi i botës do të vijë “kur nuk e prisni”. Kështu që 2012 nuk mund të jetë data e saj, ngaqë ajo datë është përfolur kaq shumë. Bibla është një libër që ka dhënë prova si burim i parashikimeve të sigurta për të ardhmen, edhe prandaj duhet marrë seriozisht.

Autorët dhe regjizorët që flasin për Fundin e Botës në 2012 kanë fituar para të mëdha nga spekullimet e tyre. Sipas llogarive të bëra deri tani, filmi artistik 2012 nga studio Columbia Pictures ka fituar $769,669,652. Nqs ata që besojnë se fundi po vjen janë të sinqertë, përse janë të interesuar të fitojnë kaq shumë para kur s’kanë kohë t’i prishin? Me hamendje, nuk do të jenë shumë të zhgënyer kur bota nuk përfundon në 21 Dhjetor 2012. I gëzofshin paratë!

Previous article
Next article

Most Popular

Recent Comments