Home Jehona 28 10 Simptomat e Sëmundjes

10 Simptomat e Sëmundjes

A je i tërhequr vazhdimisht nga lojërat e fatit apo llotaritë?

A mërzitesh ose inatosesh kur të ndërpritet loja?

A ke nevojë të luash me shuma parash gjithmonë e më të mëdha?

A luan kumar për t’ iu shmangur problemeve të tjera?

Pasi ke humbur para, a kthehesh ditën pasardhëse me mendimin që do t’i rifitosh lekët e humbura?

A ke gënjyer anëtarët e familjes duke thënë që po shkon diku tjetër?

Që kur ke filluar të frekuentosh lojërat, a ke filluar të shkëputesh nga puna ose nga shkolla?

A ke gënjyer për të marrë lekë borxh për të luajtur përseri?

A i gënjen atyre që i ke para borxh duke mos ua thënë që borxhi është shkaktuar nga humbjet nëpërmjet lojës?

Kur të thonë të tjerët që të është bërë ves kumari, a e mohon problemin

Most Popular

HALLOWEEN-I SHQIPTAR

Po t’i marrësh për bazë imazhet që përzgjedh media, të krijohet ideja se Halloween-i na qenka festa e horrorit! Edhe pse mbrëmjet...

12 SHENJA KUNDËR HOROSKOPIT

Kur vjen puna te horoskopi, ç’parashikime ka një gazetë nuk e ka tjetra. Të krijon një pikëpyetje apo jo?Shkenca nuk ka...

S’KA HAJDUT NË PARAJSË

Në çdo fshat, në çdo lagje, në çdo pallat, dhe në çdo ndërmarrje, ka njerëz që vjedhin. Disa i kryejnë vjedhjet me...

NJË ZË NGA QIELLI

Këto ditët e para të shkollës, dëgjova një mësues që ankohej që i ngjirej zëri, se duke dashur të dëgjohej përmes maskës,...

Recent Comments