Sunday, June 7, 2020

AEM-Misioni Ungjillor

E vërteta do t'ju bëjë të lirë!

FROM THE HEART
SERMONS

Konspiracion!

A e dini që ka një konspiracion të madh? Që ekziston një komplot me përmasa botërore që prek jetën tënde? Bota është...

PASHKËT: SHPRESA TE ZOTI

Shpresa është një forcë e madhe. E padukshme, por e pamohueshme. Ka njerëz që mendojnë që shpresa është diçka...

Nuk Është Fundi i Botës

Edhe pse tërmete bien, nuk është fundi i botës. Edhe pse shpërthejnë viruse, nuk është fundi i botës.

UPCOMING
EVENTS

Konspiracion!

A e dini që ka një konspiracion të madh? Që ekziston një komplot me përmasa botërore që prek jetën tënde? Bota është...

LATEST EPISODES
PODCAST

Konspiracion!

A e dini që ka një konspiracion të madh? Që ekziston një komplot me përmasa botërore që prek jetën tënde? Bota është...

PASHKËT: SHPRESA TE ZOTI

Shpresa është një forcë e madhe. E padukshme, por e pamohueshme. Ka njerëz që mendojnë që shpresa është diçka...

Nuk Është Fundi i Botës

Edhe pse tërmete bien, nuk është fundi i botës. Edhe pse shpërthejnë viruse, nuk është fundi i botës.

LATEST ARTICLES

Më hëngri me sy

Dy fjalë për ndikimin e bestytnive në jetën tonë Në vendin tonë nuk guxojnë të dalin nga shtëpia pa ndonjë hajmali apo varëse fati. Shpesh shikon sende besëtytnore të varura...

Grimca

“S’ka Zot!” “S’ka Zot!” - Kështu tha Volteri i famshëm. Ndonëse ai ishte shumë i njohur për sarkazmat e tij të forta kundër besimit, ndoshta jo shumë njerëz kanë dëgjuar...

Vitrinë Libri

Marinari i Zemëruar, përshkruan historinë e vërtetë të Xhon Njutonit, një marinari anglez i cili përjetoi një jetë me vuajtje dhe u bë një njeri famëkeq. Mirëpo historia e...

Fjalë të Urta të Solomonit

*Ai që përqesh të varfërin fyen atë që e ka krijuar, ai që kënaqet me fatkeqësinë e tjetrit nuk do të mbetet pa u ndëshkuar. 17:5 *Një qortim depërton më...

Cila kishë të shpëton?

Një ditë dy besimtarë po diskutonin rreth besimit të tyre: Fetari: A beson se kisha ime mund të falë mëkatet? Kristiani: Jo, në asnjë mënyrë... Fetari: Shiko, unë vij nga një familje...

John Newton

Xhon Njutoni ka lënë gjurmë në histori si një predikues i zjarrtë dhe një njeri human i cili luftoi kundër tregtisë së skllevërve. Në moshë të re ai kishte...

Një Thirrje Për Ndihmë!

Historia e vërtetë e marinarit Xhon Njuton “Zotëri, po mbytemi!” thirri një marinar i frikësuar që e takoi Xhonin te shkalla. Xhoni shkoi për t’i rënë alarmit. Kur u kthye...

Keep in touch

27,716FollowersFollow
2,192FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts

Konspiracion!

A e dini që ka një konspiracion të madh? Që ekziston një komplot me përmasa botërore që prek jetën tënde? Bota është...

PASHKËT: SHPRESA TE ZOTI

Shpresa është një forcë e madhe. E padukshme, por e pamohueshme. Ka njerëz që mendojnë që shpresa është diçka...

Nuk Është Fundi i Botës

Edhe pse tërmete bien, nuk është fundi i botës. Edhe pse shpërthejnë viruse, nuk është fundi i botës.

“Udhëtari nga kjo botë në tjetrën”

Ribotohet përkthimi i librit klasik të rilindasit Gjergj Qiriazi Gjergj Qiriazi përktheu një prej veprave më të njohura të...

Kategoritë