Zëri i 67-ës

“Do të gjejmë lumturinë tonë te partia dhe jo tek feja e zoti” Lufta kundër fesë u shoqërua me një propagandë të fuqishme antifetare nga strukturat...

“RRNO VETËM PËR MË TREGUE”

10 vjet pas vdekjes, Zef Pllumi ende flet 10 vjet pasi u nda nga kjo jetë Zef Pllumi, ai vazhdon të deshmojë nëpërmjet librave të tij për...

PERSONA NON GRATA

Dy vajza nga perëndimi rrezikuan gjithçka për të sjellë libra të ndaluar në Shqipërinë komuniste Kthehemi në vitin 1973. Shqipëria është një vend ku feja është e ndaluar...

Vend i mallkuar?

Në mos e ke thënë, e ke menduar. Në mos e ke menduar, e ke dëgjuar të thuhet. Është e rëndë kur dikush flet kështu...